Hørbygaard

Kontorudlejning

 

På Hørbygaard har vi lavet nogle nye kontorer i de historiske kampestensbygninger foran hovedbygningen. Det er kontorer hvor historien og sjælen rækker mere end hundrede år tilbage og it- og funktioner rækker ud i fremtiden.

Kontor til udlejning
Vi udlejer et stort lyst kontor på ca. 100 kvm. Det har store vinduer til både gårdspladsen og haven. Et virkelig flot og karakterfuldt lokale med den store flotte betontrappe som en form for skulptur. I entré er der thekøkken og toiletter.

HSkontorVest

 

Kontoret i Herskabsstalden ud mod haven.

 

Se videoen om kontorerne.

 

Kontorerne
Vi har skabt kontorer hvor arbejdsdagen er en oplvelse og hvor mennesker dagligt glæder sig. Vi tror nemlig på at ydeevnen stiger hvis man er godt tilpas.

Ombygningen er foretaget med respekt for det gamle håndværk og med de gamle produkter i form af kalkmørtler, linoliemaling, limfarver o.l. Både af respekt for bygningen men også for indeklimaet.

Til kontorerne hører egen have med terrasse og pergola hvorfra solen og de blomstrende omgivelser kan nydes. Her kan man tage et afbræk med frisk luft og plukke et æble så man bliver klar til fortsat arbejde. Skal man have renset tankerne eller have en walk-and-talk session kan man gå en tur i skoven eller ned og se til køerne ved fjorden.

To af vore bygninger er renoveret i samarbejde med Realdania. Se mere om de to nye bygninger.

Tegninger på de de istandsatte bygninger.

Se Mellembygning stueplan her og Mellembygning 1.salsplan her.
Udlejet                                               U
dlejet

Se Garagebygning stueplan her og Garagebygning 1.salsplan her.
Udlejet                                               Udlejet

Se Herskabsstald stueplan her og Herskabsstald 1.salsplan her.
100 m2 kontor udlejes                      Udlejet

 

Læs mere her om